Tijdrelevante vakantie-inhoud gebruiken in uw e-Catalogus

Volgens een rapport (Top 4 digitale marketingtrends voor 2013), zijn de top 4 digitale marketingtrends voor 2013 mobiele marketing, sociale media, contentmarketing en auteurrang. Het is niet verrassend dat contentmarketing wordt gemarkeerd als de belangrijkste. Als u zich nu wilt onderscheiden van de massa, is het van groot belang om u te concentreren op uw inhoud.4430_happy-holiday

 

For a long time, digital marketers have been promoting their brands and products using overt sales pitch. For big companies, this may be an effective way because they are well recognized, people even long for their coming products. However, small business can hardly put it over in this way. Fortunately, this is not the only way to meet with success. Great brains like you relate your brands with the immortal topic: Holidays. Holidays are widely known and celebrated and when these holidays draw?near, they become the topics of focus. Marketing with well-designed e-Catalog using time relevant holiday content can maximize your effort to reach a greater audience and increase your sales.

 

Hoe ontwerp je een prachtige en aantrekkelijke e-Catalogus met effectieve en opvallende inhoud? Hier zijn enkele tips om u hierbij te helpen:

 

1. ?Relate your products with holidays

Waarom kopen mensen jouw producten? Je moet ze overtuigen. Concentreer u niet alleen op het presenteren van uw producten, zoals hoe geweldig uw producten zijn of welke functies uw producten bevatten. In plaats daarvan, door ze te laten zien wat ze kunnen profiteren van uw producten, krijgt u twee keer het resultaat met de helft van de inspanning. Vertel ze bijvoorbeeld dat jouw product een goede keuze is om op Moederdag cadeau te doen. Mensen worden naar uw catalogus geleid, ook al zoeken ze nooit naar uw product, maar presenteren ze Moederdag op Google.

 

2. ?Make it full of festive airVrolijk kerstfeest

Het toevoegen van uitgelichte vakantieartikelen aan uw e-Catalogus kan de sfeer van een vakantie versterken en uw lezers een frisse en warme ervaring geven. U kunt video, audio, flash of afbeelding insluiten in de catalogus. Stel je voor dat zodra je lezers je catalogus openen, ze naar "Jingle Bell" kunnen luisteren. Stel je voor hoe ze zich voelen als ze sneeuwvlokken in je catalogus zien zweven. Dit herinnert hen aan de komende kerst.

 

3. ?Give discount to your readers

Vakantie is een geweldige tijd voor promotie. Het aanbieden van korting kan u helpen de aandacht te trekken van uw publiek, dat waarschijnlijk uw consumenten zullen zijn. Wanneer u de catalogus ontwerpt, voegt u links naar uw website toe zodat uw lezers gemakkelijk bij de kortingsartikelen kunnen komen. En zorg ervoor dat je je website hebt bijgewerkt met vakantie-elementen. Bovendien kunt u een afdrukbare sectie instellen die als coupon kan worden afgedrukt.

 

De waanzin van Moederdag is net voorbij, maar Vaderdag komt eraan. Wat is jouw plan voor de komende feestdagen?

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Categorieën

Meest populair

gerelateerde berichten

Hoe maak je een brochure

Brochures bevatten, in tegenstelling tot posters, pamfletten of flyers, een grote hoeveelheid informatie. Meestal ontworpen om op te treden als het gezicht van een bedrijf, een professional

Een audioboek maken

Audioboeken zijn een prachtig platform voor het overbrengen van kennis en verhalen. Hoewel het plezier van lezen één ding is, is het een ander comfort wanneer